Despre noi

Colectivul

George Medintu - CEO
Ing. Medintu Gheorghe, de profesie inginer absolvent a Institutului de Agronomie Bucuresti. A acumulat o bogata experienta in managementul afacerilor desfasurate incepand cu anul 1991. A inregistrat prima societate comerciala cu raspundere limitata la ORC Arad. Incepand cu anul 1991 a condus si administrat cu succes afaceri de anvergura, si a realizat frumoase cifre de afaceri la societatile pe care le-a administrat. A participat activ la edificarea mai multor imobile de insemnatate pentru economia judetului nostru.

Mentionam o parte dintre proiectele dl. ing. Medintu Gheorghe:

– Centrul Comercial Jackson;
– Grand Center;
– Market Alfa;
– Hotel Jackson;
– Abator Pecica;
– Cartierul Verde;

– Galeria Arad;
– Kaufland Arad;
– Atrium Mall;
– Cazinoul Arad;
– Restaurant Rustic;
– Party Club – Strandul Neptun;

– West Parking;
– Vanzare si amenajare teren Dedeman;
– Amenajare piata de masini;
– Initiere parc logistic Transilvania Park si Prologis;
– Cariera de Piatra;
– Balastiera;

Ardenita Medintu - General Manager
Ing. Medintu Ardenita, de profesie inginer absolvent a Institutului de Agronomie Bucuresti. A acumulat o bogata experienta in managementul afacerilor desfasurate incepand cu anul 1991, Licentiata in Economia Comertului si Turismului, Specialist Desing interior si amenajari.

Administrator SC JACKSON BAZAR SRL si fondator Galeria Royal SRL.

Prezentare proiecte/afaceri realizate si functionale in prezent

Complexul Comercial Jackson Bazar

Pozitionare: langa Spitalul judetean Arad, cu intrare de pe strafa Feleacului si Trestiei.

Complexul EXPO MARKET JACKSON este unul dintre extrem de puținele repere ale pieței din vestul țării, unde  fiecare dintre micii si marii comercianți și fiecare client putând găsi propriul său set de argumente în acest sens, avand o reclama reala a comerciantilor si a clientilor.
Cele peste 300 de standuri ale agenților economici găzduite în Complexul Jackson reprezintă realitatea economică din spatele bilanțurilor contabile întocmite în birouri. Nu există un barometru mai eficient pentru a măsura puterea de cumpărare a arădenilor decât analiza unei zile „oarecare” în coloratul bazar din spatele Spitalului Județean.

Oferta este într-atât de diversificată încât e imposibil să nu găsești ceea ce cauți. Desigur, discutăm despre cerințele pieței medii și despre produse accesibile oricărui tip de cumpărător, dar, având în vedere situația economică actuală ne-a transformat, practic, pe toți în acest tip de cumpărător, egalizându-ne din punct de vedere financiar.  Manager Complex Comercial Jackson ing. Medintu Ardenita.

 

Jackson Hotel

Este o construcţie nouă, cu interioare moderne, care se află la aproximativ 50 m distanţă de punctul de control vamal Nădlac. In apropierea hotelului exista, de asemenea, o parcare pentru TIR-uri cu o capacitate de 200 buc, grupuri sanitare si dusuri pentru tranzit .Hotelul oferă găzduire în 30 camere cu pat matrimonial, 6 camere cu două paturi şi 2 camere cu 4 paturi.

Facilităţi :

Aer condiţionat, Tv, Telefon în cameră, Telefon internaţional, Minibar în camere, Parcare păzită, Spălătorie, Acces handicapaţi, Internet, Bar de zi, Bar de noapte, Room service, Restaurant, Seif, Permis accesul cu animale de companie.

Manager Hotel Jackson: Craciun Viorica.

 

Restaurantul Rustic

Se afla in imediata apropiere a Hotelului Jackson.
Amenajat sub forma vechilor hanuri haiducesti, o ambianta rustica, cu mult lemn si decoratiuni populare, a fost amenajat ca si specific si servire pe baza traditiilor si specificului popular romanesc.
Bucataria si servirea sunt organizate si concepute pentru traficul intens de frontiera, cu program Non-Stop.

 

Complexul AIMZ

Situat pe drumul national Arad-Curtici (drumul Curticiului km. 4), cu spatiile amenajate pentru depozitare si productie, cca 120.000 mp in chirie la terti. In incinta fostei ferme AIMZ functioneaza diverse societati comerciale: vulcanizare, colectare deseuri, tamplarie, depozite diverse, producatori pavele, ambalaje carton, depozit de anvelope, service auto, lucratori fier forjat, producatori mobila, comercianti de produse diverse, etc.

Avem de inchiriat hale amenajate sau neamenajate si teren de inchiriat.

 

Cariera de Piatra

In anul 2012 am deschis cariera de piatra in satul Talagiu, comuna Plescuta, jud. Arad. Suptafata terenului este de 5 ha, piatra andezit. Piatra se preteaza pentru constructia de drumuri, cai ferate, poduri, terasamente, piatra cioplita pentru pavaj.

La momentul actual Cariera este structurata in trei terase, decoperta medie necesara este de 0,7 m., iar reteaua electrica de medie tensiune (20kv), trece pe langa cariera la o distanta de circa 50ml.

Cautam parteneri pentru exploatare cariera sau inchiriere.

 

Ferma Livada

Oferim spre inchiriere 7 hale in suprafata aproximativ 1200 mp fiecare hala in Arad, langa soseaua de centura, in spate la peco Lukoil si Romana Residence.

Halele se inchiriaza renovate cu acces la utilitati.

 

Parcare de tiruri – West Parking

La sfarsitul anului 2014 am reusit sa deschidem cea mai mare parcare de tiruri din vestul Romaniei, avand o suprafata de 5 ha(circa 400 tiruri) si am construit un restaurant cu grupuri sanitare pentru soferi.

Pozitionare:

-la iesire din Arad(7 km de centrul orasului) spre Pecica.

-700 m de urcarea pe autostrada A1;

-situata langa o statie de carburanti Petrom si o reprezentanta DAF;

-38 de km de vama Nadlac,  7 km de vama Turnu, 1 km de zona industriala Arad, 7 km de centrul orasului Arad;

-are front stradal la DN7 de aproximativ 500 m;

In perimetrul parcarii de tiruri am construit: casuta pentru rovinte si asigurari, 2 spalatorii de tiruri, 4 magazine alimentare(gen ABC), casuta pentru obiecte artizanat,  casa schimb valutar, fast-food, restaurant, bar, magazin piese auto camioane; toate locatiile sunt inchiriate (total 12 chiriasi);

-oferim o gama larga de servicii clientilor: parcare pazita si luminata, toalete, dusuri, internet wifi;

-pe viitor dorim extinderea investitilor, modernizarea cailor de acces, betonarea suprafetei destinata pentru parcare;

Cartierul Verde

In anul 2007 a fost creat Catirul Verde ( Calea Zimandului, km.7), avand o suprafata de 5 ha, aproximativ 120 case cu 2, 3, sau 4 camere avand curte proprie. Cartierul Verde este prevazut cu piscina, lac, parc, bariera intrare, supraveghere video, utilitati.

Linistea si curatenia sunt puctele forte ale acestui cartieru rezidential.

https://www.youtube.com/watch?v=6kTPewARYR8

Ne propunem sa extindem Cartierul verde cu inca 10 ha.

Avem de vanzare/inchiriere case si spatii pentru locuit/sedii de firme

Alaturat prezentam o cladire pe care o propunem de inchiriat sau de vanzare in Carierul Verde.

Imobil in suprafata de 1000 mp P + M, respectiv 2000 mp teren.

Imobilul este renovat, utilat si racordat la utilitati( internet, televiziune, apa, curent) si este compus din 25 de camere pregatite pentru a fi locuite. Cladirea a fost compartimentata pentru a fi inchiriata in intregime catre aproximativ 80 persoane ( de exemplu muncitori, grupuri de sportivi, elevi, etc), avand sala de mese, sala de spalat rufe, camerele cu acces la bai, terasa.

In Cartierul Verde se afla si magazinul de mobila clasica Galeria Royal.