Proiecte - TRANSILVANIA PARC

TRANSILVANIA PARC


Project Description

TRANSILVANIA PARC” – zona de servicii, industrie si comert pe o suprafata de 49 ha in zona industriala Arad Sud.

,,Zona Arad Sud este o zonă cu un potenţial uriaş pentru dezvoltare, în primul rând datorită faptului că este situată în imediata apropiere a intrărilor, respectiv, ieşirilor de pe autostrada A1, ce face legătura Budapesta-Szeged-Nădlac-Arad-Timişoara şi este poziţionată de-a lungul drumului naţional DN69 Arad-Timişoara”.

Zona studiată are aproximativ 49.000 mp , adică 49 ha şi este situată la aproximativ 200 de metri faţă de sensul giratoriu de la ieşirea de pe autostradă dinspe direcţia Arad, are un front stradal de aproximativ 700 de metri, şi este  adiacent drumului naţional DN69. Adica perfect pentru derularea unor afaceri profitabile. Deja sunt multe societati comerciale care si-au manifestat intentia de a investi in zona sus-amintita. Este foarte important de stiut ca terenul se va parcela în 60 de parcele cu suprafeţe cuprinse între 6000 mp şi 9600 mp, parcele ce vor fi racordate la utilităţile necesare unei bune desfăşurări a activităţilor viitoare.

Apa şi curentul sunt principalele utilităţi ce vor fi asigurate de la începutul investiţiei. Infrastructura proiectului va fi completată cu amenajarea drumurilor de incintă, drumuri ce vor avea un prospect stradal de 15 metri, cu trotuare şi spaţii verzi de aliniament, toate amenajate.

Transilvania Parc va avea mai mulţi investitori. Printre cei care sunt in imediata vecinatate îi amintim pe SC ICE PROPERTY SRL, SC PROPERTY DEVOLPMENT IMOBILIARE, SC FGG IMMOBILIEN SRL, HYUNDAI şi multi alţii.

Loturile se vor vinde atât distinct, cât şi cu posibilitatea cuplării mai multor loturi, în funcţie de necesarul investitorului. Inca mai sunt loturi disponibile, loturi ce pot fi rezervate discutand direct cu initiatorul acestui proiect, George Medintu, intentia putand fi trimisa pe mail la adresa mgarad2004@yahoo.com.